SQR Indretningsarkitekt

FILOSOFI

Indretningsarkitekt der fokuserer på simplicitet, kvalitet og sjæl. Vores filosofi er altid at tage udgangspunkt i kundens behov og den funktionalitet der passer til rummet. Vi kan stå for indretning til både private, virksomheder og indenfor retail og hospitality. 

 
 

Simplicity. Quality. Rock'n'Roll


Simplicity - I en verden fyldt med støj, er det enkle, det simple og det rene med til at holde livet i balance. Det skaber ro, og bidrager til at bevare fokus. Vi gør en dyd ud af at holde processerne så ligetil som muligt. Keep it simple. Vores indretning handler altid om rummelighed. Der skal være plads til mennesket, virksomheden og kulturen – plads til at løfte sig som menneske – plads til at kunne lade sig begejstre. 


Quality - At designe rum handler om at forbedre livskvalitet og velvære for mennesker – man skal føle sig godt tilpas i sine omgivelser. For os er kvalitet også at finde frem til den optimale indretning inden for et givent budget og en given tidsfrist – præstere og levere kvalitetsoplevelser i hele processen frem til det endelige resultat. 


Rock’n’Roll - Alle kan designe et rum. Men kunsten er at få sjælen til at danse i rummet. Vi gør meget ud af at tænke indretning på menneskets præmisser, og søge netop dèn lille ting, der gør at rummet ikke længere blot er et rum, men en oplevelse. Og ofte er det blot en lille ting, der gør den store forskel. En lille skæv ting, der bevæger øjet  – og som giver rummet rock ’n’ roll. Det handler om livsglæde, rytme og passion - samt at udfordre det traditionelle. 

 
 

PrivatE

Vi mennesker bliver påvirket af de fysiske rammer. SQR kan hjælpe dig med, at din bolig indfrier de behov du har, så den både funktionelt og æstetisk støtter op om det liv, du ønske at leve. Nogle gange er der behov for mindre justeringer og andre gange en mere gennemgribende ombygning. SQR kan bidrage i begge tilfælde – og sikre at du kommer i mål med din boligdrøm. 

Kontakt os »

indretning-virksomheder-3.jpg

Virksomheder

De fysiske rammer i en virksomhed påvirker både produktivitet og velvære. De bør støtte op om firmakulturen og bidrage til at både medarbejderne og kunderne får den oplevelse, som kendetegner virksomheden. SQR kan hjælpe med at skabe et link imellem en virksomheds visuelle identitet (logo & farver) og de fysiske omgivelser. Således at virksomhedens værdier ikke kun er defineret med ord – men også opleves i virksomhedens lokaler og domicil. 

Kontakt os »

indretning-offentlig.jpg

RETAIL & HOSPITALITY

I dag køber vi stemninger og historier mere end produkter. Vi kan spise os mætte hjemme, men vil have en oplevelse, når vi går på restaurant eller café. De fysiske rammer i en butik eller en cafe spiller en afgørende rolle, når kunden vælger sit favoritsted. Alt fra akustik til belysning og materiale, samt overflader er med til at bidrage til en stemning og oplevelse. SQR hjælper med at netop din forretnings intentioner fungerer i praksis, og støtter op om det produkt, du sælger.

Kontakt os »

 

Vi kan hjælpe med at realisere dine drømme. At virksomheden eller dit hjem udtrykker netop dét du drømmer op – og samtidig fungerer optimalt i forhold til behovene. Vi har en stor viden indenfor design og indretning, arkitektur og rum, om farver og materialer, om møbler og belysning. Vi forstår at sammensætte rum, så både form og funktionalitet går op i en højere enhed. Og vi kan enten være din sparringspartner eller håndtere hele processen.

Hvad kan SQR HJÆLPE MEd?


Vi har ikke en fast pris pr. projekt, men giver altid et tilbud på løsning af opgaven. Typisk oplever vores kunder at sparre både tid og penge ved at involvere os i indretningsprocessen. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har et projekt i tankerne. 

Hvad koster det?


Vi har en fast proces for at sikre at projekterne kommer i mål. Processen er typisk inddelt i 2-4 faser afhængig af projektets omfang, og hver fase afstemmes løbende ift design intention, økonomi og tidsramme. På den måde sikrer vi, at løsningen bliver den optimale for hver enkelt kunde.

HvORDAN FOREGÅR DET?


Vi gør en dyd ud af ikke at have en fast signatur-stil. Vi tror på at gode rum skal have sjæl. Derfor tager vores designs altid udgangspunkt i lokalerne og de mennesker der lever i dem. Vi plejer at sige, at vores stil er vores kunders stil. På vores moodboard kan du se nogle af de ting der inspirerer os for tiden. 

Hvilken stil har i?


 

Har du flere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os »