SQR Indretningsarkitekt

OM SQR

Indretningsarkitekt i København. SQR Studio er drevet af Søren Thyregod Kjøller. Søren er designuddannet indretningsarkitekt med speciale i rumligt design til private, virksomheder og organisationer. Designer mDD. uddannet fra kunstakademiets designskole i 2003 i rum og interiørdesign og med stor erfaring i alt fra indretning af private boliger til erhvervsindretning

soren-thyregod-kjoeller.jpg
 

 

Mastiff
Niels Steensens Gymnasium
PenSam
Producentforeningen
Scandic Hotel EU
Signifly
T P Aerospace
TV3
Tækker Group
UniFeeder

+ Flere

Udvalgte KUNDER

Brønshøj Bibliotek
Carmo
Dan Bunkering
Diageo
Daloon
Danmarks Lærerforening
Folkekirkens Nødhjælp
Hovedbiblioteket
Islands Brygges Kulturhus
Lett Advokater
Malbech Vinbar
Man Diesel

 

Om SQR

SQR leverer indretnings- og design løsninger til både private og erhvervskunder, og drives af Søren Thyregod Kjøller. Søren er hovedkraften bag SQR, og uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering (tidligere Danmarks Design Skole) og er designer mDD med speciale i rum og indretning. 

Inden Søren i 2004 tog sin afgang som designer, arbejdede han med medarbejderudvikling i SAS – og de 13 års erfaring derfra, har han med i sin hverdag i dialogen med sine kunder. Søren har siden sin eksamen været selvstændig og har mere end 12 års erfaring med at indrette og designe rum – og hans fokus er på kunderne og deres dna, det være sig den personlige dna eller firmaets dna. 

SQR varetager alt fra mindre indretningsopgaver til projektledelse af større byggeprojekter.

Kontakt SQR »